Onze constructieafdeling verwezenlijkt zeer uiteenlopende projecten. Grote constructies voor de industriebouw en de woningbouw zoals dakspanten, trappen, leuningen, vrachtwagentrailers... zijn aan de orde van de dag.

In de interieurvormgeving wordt het gebruik van RVS en staal steeds populairder, zowel voor particuliere woningen als in de horeca. Ook hier kunnen wij iets voor u betekenen. Of het nu gaat om op maat gemaakte handgrepen, waterafvoer voor terras of douche, trapleuningen, badkameraccesoires, onderstellen voor tafels/meubels... wanneer u weet wat u wilt, maar in de detailhandel niet vindt wat u zoekt, vertel het ons! Wij denken met u mee en samen komen we ongetwijfeld tot een leuk ontwerp!

Hieruit kunt u concluderen dat bij ons staal, roestvrij staal, aluminium en koper gelast kan worden. Maar onze constructieafdeling zou niet compleet zijn zonder de mogelijkheden tot onder meer zetten, knippen, zagen, boren, richten, persen en ponzen. In onze ruime hal met bovenloopkraan, is het mogelijk om grotere werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor kleinere werkzaamheden in zowel serie- als enkelwerk. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark dat op regelmatige basis aangevuld of vernieuwd wordt. Onze laatste aanwinst is een volautomatische lasrobot.

Contact
heeft u vragen? heeft u vragen?
Straat
Pannenweg 222
Plaats
6031RK Nederweert
Telefoon
0495-632530
Mail
info[at]vangogmetaaltechniek.nl