Ons bedrijf ontwikkelt vele klantgerichte machines. We luisteren naar wat de klant verlangt en samen bespreken we de mogelijkheden. Zzo ontvangt onze klant de machine die hij voor ogen had. Daarnaast wordt de besturing van de machines gebruiksvriendelijk gebouwd en worden de menu’s in diverse talen geleverd. Maar ook voor aanpassingen aan bestaande machines kunt u bij ons terecht.

Een andere bewerking die bij Van Gog Metaaltechniek B.V. mogelijk is, is plaatbewerking. Alle voorkomende soorten plaatmaterialen kunnen door ons worden bewerkt. Of het nu staal, roestvrij staal of aluminium is, het is allemaal mogelijk bij Van Gog Metaaltecniek B.V. 

Sinds enkele jaren zijn we ook werkzaam in de wegenbouw. Met de ontwikkeling en perfectionering van verschillende soorten expantievoegen zijn we een vaste waarde geworden bij de (her)aanleg van het Nederlandse wegennet.

Onze constructieafdeling verwezenlijkt zeer uiteenlopende projecten. Grote constructies voor de industriebouw en de woningbouw zoals dakspanten, trappen, leuningen, vrachtwagentrailers... zijn aan de orde van de dag.

Van Gog Metaaltechniek B.V. vindt onderhoud zeer belangrijk. Wij bieden dan ook onderhoud aan in onze werkplaats, maar ook op locatie. We hebben een 24-uurs service die bestaat uit het plaatsen en onderhouden van machines (zowel groot als klein) die mechanisch, hydraulisch en pneumatisch bediend worden. 

Verspaning is een algemene term voor het bewerken van materiaal door machines of met de hand waardoor er spanen van het basisproduct worden verwijderd. Door middel van verspanen wordt het product (ijzer, staal aluminium, RVS, kunststof) kleiner en verandert daarmee definitief van vorm.

Er zijn diverse voorbeelden van verspanen te noemen. Denk bijvoorbeeld aan frezen, schaven, slijpen en boren. 

Contact
heeft u vragen? heeft u vragen?
Straat
Pannenweg 222
Plaats
6031RK Nederweert
Telefoon
0495-632530
Mail
info[at]vangogmetaaltechniek.nl